فرایند صدور چک در قانون جدید

به گزارش وبلاگ هوشمند، سخنگوی اجرایی قانون جدید چک با بیان اینکه در قانون جدید چک، فرایند صدور چک و نیز شرایط دریافت دسته چک تغییر نموده است، گفت: برای تخصیص دسته چک های جدید به متقاضی آنها، فرد نباید چک برگشتی، احکام قضایی مانند ورشکستگی و بدهی و غیره داشته باشد.

فرایند صدور چک در قانون جدید

به گزارش وبلاگ هوشمند از روابط عمومی بانک مرکزی، آمنه نادعلی زاده توضیحاتی را درباره قانون جدید چک ارائه کرد و اضافه کرد: رنگ این چک ها صورتی و بنفش رنگ است و عبارت کارسازی این چک منوط به ثبت صدور، دریافت و انتقال آن در سامانه صیاد است. بر روی آن درج شده است.

وی گفت: برای تخصیص دسته چک های جدید به متقاضی آنها، فرد نباید چک برگشتی، احکام قضایی مانند ورشکستگی و بدهی و غیره داشته باشد.

نادعلی زاده اعلام کرد: شرایط صدور چک نیز تغییر نموده است. به این معناکه مشتری دسته چکی را که از بانک دریافت می نماید، برای صدور ضمن تکمیل فیزیک چک، اطلاعات مربوط به تاریخ سررسید، مبلغ و اطلاعات هویتی ذینفع را نیز در سامانه صیاد ثبت کند. از طرفی گیرنده چک نیز باید به سامانه صیاد مراجعه نموده و ضمن استعلام موارد، اطلاعاتی را که در سامانه صیاد ثبت شده را با اطلاعات مندرج در برگه چک مقایسه کند و در صورتی که مسئله ای نداشت، مراتب تأیید خود را اعلام کند.

سخنگوی اجرایی قانون جدید چک گفت: چک های جدید نباید در وجه حامل صادر شوند، و نام گیرنده باید در متن چک درج و کد ملی گیرنده در سامانه صیاد ثبت گردد.

وی گفت: در انتقال چک نیز گیرنده چک برای انتقال چک به نفر دیگر باید به سامانه صیاد مراجعه کند، کدملی گیرنده جدید را در سامانه صیاد ثبت کند. گیرنده جدید نیز باید به سامانه صیاد مراجعه کند و از صحت کدملی خود که در سامانه صیاد درج شده، اطمینان حاصل کند و آنگاه چک را تأیید و دریافت کند.

منبع: جام جم آنلاین

به "فرایند صدور چک در قانون جدید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فرایند صدور چک در قانون جدید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید