طرز تهیه کیک هویج وگان بدون گلوتن

به گزارش وبلاگ هوشمند، کیک هویج را می توان به اشکال مختلف تهیه کرد، برخی با سس سیب، آناناس، کشمش، بادام یا نارگیل آن را درست می نمایند. در ادامه ما قصد داریم کیک هویج بدون گلوتن و وگان با روکش بادام هندی را به شما آموزش دهیم، در ادامه با طرز تهیه این دسر با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک هویج وگان بدون گلوتن

مواد لازم برای تهیه کیک هویج وگان

  • 2 فنجان آرد بادام
  • نصف فنجان
  • 1 قاشق چای خوری دارچین
  • سه چهارم قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
  • یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • سه چهارم فنجان شکر نارگیل
  • یک چهارم فنجان روغن نارگیل
  • یک چهارم فنجان شیر بادام یا شیر سویا (یا هر شیر غیر لبنی به دلخواه)
  • 1 قاشق چا ی خوری عصاره وانیل
  • 1 فنجان هویج رنده شده
  • یک چهارم فنجان بادام خرد شده یا کشمش به دلخواه

طرز تهیه تاپینگ (روکش) بادام هندی

  • سه چهارم فنجان بادام هندی خیس خورده (شب تا صبح یا حداقل 4 ساعت خیس کنید).
  • 1 قاشق چای خوری آبلیمو
  • 2 قاشق غذا خوری روغن نارگیل ذوب شده
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه کیک هویج وگان

فر را روشن کنید تا با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم گردد.

در یک کاسه بزرگ مواد خشک را ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند.

سپس روغن نارگیل، شیر و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست گردد و گلوله ای باقی نماند.

هویج را به مخلوطتان اضافه کنید و هم بزنید.

سینی مخصوص فر را هم روغن بزنید یا روکش روغنی روی آن قراردهید و خمیرتان را روی آن بریزید و به طور یکنواخت آن را روی سینی پهن کنید و داخل فر قرار دهید.

کیک را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا روی آن طلایی گردد بعد از این مدت آن را از فر خارج کنید و قبل از درآوردن از سینی به مدت 10 دقیقه اجازه دهید تا خنک گردد.

طرز تهیه تاپینگ بادام هندی

بادام هندی های خیس خرده را داخل مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا مخلوط کنید و بعد تمام مواد دیگر لازم برای تاپینگ بادام هندی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا روان گردد.

بعد از اینکه کیک شما خنک شد آن را از سینی جدا نموده و در ظرف مورد نظرتان بگذارید، تاپینگ بادام هندی را روی کیک هویج بدون گلوتن بریزید و با بادام تست شده، گردو و کشمش یا مواد دیگری به دلخواهتان تزئین کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کیک هویج وگان بدون گلوتن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک هویج وگان بدون گلوتن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید