گیاهان مقاوم به شوری در اراضی بیابانی استان سمنان کشت می گردد

به گزارش وبلاگ هوشمند به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان سمنان، مصطفی شاه حسینی با بیان اینکه کشت گیاهان مقاوم به شوری در اراضی بیابانی استان سمنان، رویکرد مقابله با خشکسالی است، تاکید نمود: در همین راستا کشت گیاه خارشتر که تا پیش از این به صورت خودرو در مناطق بیابانی استان رویش داشته در دستور کار سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.

گیاهان مقاوم به شوری در اراضی بیابانی استان سمنان کشت می گردد

وی با اشاره به اهمیت علوفه خارشتر در تغذیه دام گفت: استفاده از علوفه خارشتر موجود در مزارع برای تغذیه دام و برنامه ریزی برای کشت خارشتر در مراتع بیابانی استان در دستور کار قرارگرفته است.

خارشتر گیاه مقاوم به کم آبی

معاون جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به ویژگی های علوفه خارشتر به عنوان یک علوفه مکمل در کنار سایر علوفه ها اظهار کرد: خارشتر یک گیاه مقاوم به کم آبی است که دارای ارزش غذایی نزدیک به یونجه است.

شاه حسینی با بیان اینکه در حال حاضر این علوفه به صورت خودرو در اراضی کشاورزی استان سمنان می روید، گفت: برنامه ریزی برای کشت این علوفه در مراتع بیابانی و همچنین استفاده بهینه از شرایط موجود در دستور کار واقع شده است.

وی با بیان اینکه استان سمنان از دیرباز محل پرورش دام های مقاوم به خشکی و از جمله شتر، گوسفند سنگسری و… بوده اضافه کرد: در سال های اخیر اگرچه صنعت پرورش گاو شیری در این استان متناسب با سایر نقاط کشور توسعه پیدا نموده است ولی فراوری شیر و استفاده از دام های سبک پربازده همراه با واردات علوفه از سایر نقاط کشور و خارج از آن به استان سمنان بوده است .

منبع: خبرگزاری مهر

به "گیاهان مقاوم به شوری در اراضی بیابانی استان سمنان کشت می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گیاهان مقاوم به شوری در اراضی بیابانی استان سمنان کشت می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید